Top latest Five drumul gresit episodul Urban newsIMPOTENŢA: Apare din cauza geloziei, a supărărilor şi a dispreţului faţă de femei. Această agresiune afectează sistemul urogenital. Dacă bărbatul a fost deseori supărat pe femei, a gândit rău despre ele, este un viitor impotent.

Problemele conflictuale îndelungate, insatisfacţiile, generează hipertensiune şi boli de inimă. Bolile cardiace au drept cauze gelozia sau supărarea pe oamenii apropiaţi. Prin gânduri de iubire a semenilor se vor putea anula gândurile de ură. Lipsa afecţiunii poate deregla inima. Dragostea şi compasiunea constituie forţa terapeutică ce ajută la refacerea inimii.

Trecem actiunea la TAPASYA cealalta eroina a povestii. Profund indurerati ca nu si-au gasit fiica, TAPASYA si RATHORE se casatoresc asa cum de fapt isi si propusesera.

Plecam de-aici din vama si o luam spre vama ruseasca aflata cam la 20 de kilometri departare. Ajunsi aici, ne experience un gardian semn sa venim in fata.

ICHCHA descopera ca VEER period impotent si nu avea cum sa o lase insarcinata pe TAPASYA. TAPASYA si ICHCHA au o discutie in treatment ICHCHA ii da un ragaz  de cinsprezece zile  TAPASYEI sa paraseasca casa.

INTESTINUL GROS ŞI SUBŢIRE: refuzul de a înţelege unele lecţii de by usingţă din punct de vedere evolutiv. Dacă omul nu suportă stresul se îmbolnăveşte intestinul gros, iar dacă se înfurie și acumulează agresivitate, se îmbolnăveşte cel subţire.

TUSEA: cine tuşeşte tot timpul este o fiinţă sufocată de viaţă; trece printr-o stare de mare nervozitate; se simte strivită de o situaţie. O tuse ocazională este un semn de plictiseală sau dorinţă de ceartă.

Recomandam oprirea in Metsovo, dar daca se intampla ceva pe drum si nu prindeti ultimul ferryboat, atunci nu aveti alta solutie decat Iogumenitsa (sau dormit in masina dar neaparat nu uitati de cremele de tantari ).

Ne conformam bucurosi, ocolom sirurile de masini si ajungem langa poarta. Oamenii de la coada nu pareau deranjati ca bagatorii de seama mongolezi, chiar ne zambeau si ne faceau loc cat puteau.

CANCERUL: este boala întristării, deprimării şi nemulţumirii de sine și de soartă. Bolnavii de cancer cad în drumul gresit episodul depresie şi regretă trecutul. Regenerarea iubirii faţă de oameni este prima cale spre vindecarea cancerului şi a altor boli.

Incercam doar sa ne asiguram ca toti cititorii site-ului “Ghid turistic Grecia” sunt foarte bine informati si stiu la ce sa se astepte de la o vacanta in Grecia.

Dar voi stiti cum DAMINI a stat tot timpul in preajama puternicului JOGI THAKUR si cum l-a ingrijit  cat timp a suferit de pe urma infarctului. DAMINI si ICHCHA au parasit casa  si s-au decis sa deschida o noua fila in viata lor.

In Grecia sunt peste 2500 km de autostrada si cresc de la an la an. Drumurile in Grecia sunt foarte bune si bine semnalizate (in comparatie cu drumurile din Bulgaria sau Romania).

Am inteles ca de Sambata acum ar fi ceva nou , se plateste in vama si se formeaza cozi destul de mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *